3 fordele ved at bruge stempler i bogføringen

Der er mange fordele ved at bruge stempler i bogføringen. Det kan virkelig være med til at gøre en forskel for arbejdsprocessen og det kan derfor være en god ide at implementere i arbejdet. Vi har i samarbejde med Nydanstempler fundet frem til de tre vigtigste grunde til, at du skal bruge stempler i din bogføring.

Nydanstempler har i mange år solgt stempler til en lang række forskellige virksomheder. De har derfor helt styr på, hvad der rører sig på markedet i forhold til stempler.  Se her, hvis du vil læse mere.

Navnestempel giver dig mulighed for at arbejde hurtigere

Den første fordel i forhold til at bruge et navnestempel i bogføringen er, at det får arbejdet til at gå meget hurtigere. Hvis du skulle sidde og skrive firmaets navn på alle papirerne, ville det tage meget længere tid, end hvis du bare sætter et stempel.

Tid er i dag en faktor i de fleste virksomheder, og der lægger derfor vægt på, at arbejdet kan gøres så hurtigt og effektivt som muligt. Det er derfor vigtigt, at I også i bogføringen bliver ved med at finde ud af, hvordan I kan optimere arbejdsgangene. Det kan for eksempel gøres med navnstempler.

En anden fordel ved at bruge navnestempler er, at de fås i flere forskellige farver. Det gør det muligt for dig at vælge den farve, der passer til lige præcis din virksomhed. Det kan være, at I har brug for stempler i flere forskellige farver for at markere forskellig status på forskellige typer af papirer. Du kan for eksempel få navnestempler i rød, blå og grøn, foruden sort, hvilket er yderst praktisk.

Navnestempel ser mere professionelt ud

En tredje fordel ved at bruge et navnestempel i din bogføring er, at det får dine papirer til at se mere professionelle ud. Hvis du skal vise dine regnskaber til banken eller skattevæsenet, vil de synes, at dine papirer virker meget mere professionelle, når du har sat dit navnestempel på. Det er derfor en god mulighed for dig for at få et lille forspring bare på den måde.

Navnestempler kan i vores digitale tidsalder virke gammeldags, men når det kommer til regnskaber og bogføring er det en rigtig god løsning. Der kan være mange papirer, som du har brug for, eller som der måske lige frem er et krav om, at du har liggende som papirer, der er printet ud, og ikke bare har på en computer.

Du kan få lavet en lang række forskellige navnestempler i dag. Det er med til at gøre det muligt for dig at få et navnestempel, der ser du på lige præcis den måde, som du gerne vil have. Det kan være, at du har nogle helt særlige krav til det. Det kan også være, at du bare gerne vil have et stempel med din firmas navn på eller med dit eget.

Med et stempel med dit eget navn på kan du nemt præge de papirer, som du har set igennem og godkendt.

BOGFØRING TIL SELVSTÆNDIGE, DER ER TIL AT FORSTÅ

Simpelt Regnskab er et komplet regnskabsprogram til selvstændige, freelancere og andre små virksomheder.

Gratis support, momsafregning og årsregnskab. Gem bilag i skyen og send elektroniske fakturaer. Fra computer, mobil og tablet.

Bogføring er enkel og ligetil, så du kan koncentrere dig om det, du kan lide. Dit fag.

Prøv 30 dage gratis.