E-Moms

e-moms logoHvorfor bruge e-moms?
E-moms sælger sig selv på at de er et meget sikkert regnskabsprogram – da de tager backup af dataen flere gange om dagen. Desuden har de et meget intuitivt program, hvor du kan være i gang med din første faktura på mindre end fem minutter.

Desuden så er deres support fantastisk, de har åbent fra klokken 9 til 21 alle ugens dage. Så det er også muligt at få hjælp i weekenderne. Prismæssigt er e-moms også rimeligt billigt – Jo flere måneder du betaler for, desto billigere bliver programmet.

Andre fordele?

De holder også deres online regnskabsprogram simpelt prismæssigt – altså det koster én fast pris – og så får du alle moduler – ikke noget med at ting skal tilkøbes. Desuden så vil du altid have adgang til dit regnskab – altså har du lavet regnskab i e-moms, men tager en pause fra det, så vil du stadig kunne tilgå dit regnskab – du kan dog ikke lave nye posteringer.

Sidst, men ikke mindst, så er e-moms et CO2-neutralt regnskabsprogram. Går du meget op i klimaet og miljøet, så er e-moms det rette valg for dig. De har et CO2 neutralt site.

Tilmeld dig e-moms – eller prøv dem gratis 14 dage.

BOGFØRING TIL SELVSTÆNDIGE, DER ER TIL AT FORSTÅ

Simpelt Regnskab er et komplet regnskabsprogram til selvstændige, freelancere og andre små virksomheder.

Gratis support, momsafregning og årsregnskab. Gem bilag i skyen og send elektroniske fakturaer. Fra computer, mobil og tablet.

Bogføring er enkel og ligetil, så du kan koncentrere dig om det, du kan lide. Dit fag.

Prøv 30 dage gratis.