E-Moms

e-moms logoHvorfor bruge e-moms?
E-moms sælger sig selv på at de er et meget sikkert regnskabsprogram – da de tager backup af dataen flere gange om dagen. Desuden har de et meget intuitivt program, hvor du kan være i gang med din første faktura på mindre end fem minutter.

Desuden så er deres support fantastisk, de har åbent fra klokken 9 til 21 alle ugens dage. Så det er også muligt at få hjælp i weekenderne. Prismæssigt er e-moms også rimeligt billigt – Jo flere måneder du betaler for, desto billigere bliver programmet.

Andre fordele?

De holder også deres online regnskabsprogram simpelt prismæssigt – altså det koster én fast pris – og så får du alle moduler – ikke noget med at ting skal tilkøbes. Desuden så vil du altid have adgang til dit regnskab – altså har du lavet regnskab i e-moms, men tager en pause fra det, så vil du stadig kunne tilgå dit regnskab – du kan dog ikke lave nye posteringer.

Sidst, men ikke mindst, så er e-moms et CO2-neutralt regnskabsprogram. Går du meget op i klimaet og miljøet, så er e-moms det rette valg for dig. De har et CO2 neutralt site.

Tilmeld dig e-moms – eller prøv dem gratis 14 dage.

Prøv det nye Billy online regnskab i dag!

Billy har for nyligt lanceret en helt ny udgave af deres online regnskabsprogram.

Du kan prøve det nye Billy allerede i dag. Klik blot på linket herunder og opret din GRATIS prøvekonto:

Prøv Billy Gratis