Et kig på det nye Billys Billing

For blot to dage siden lancerede Billys Billing en helt ny udgave af deres populære regnskabsprogram. Hele visionen med deres nye regnskabsprogram er at gøre det hele endnu mere brugervenligt og enkelt. De har samtidig bygget en række nye muligheder og funktioner ind i systemet, som virkelig hæver deres regnskabsprogram til et nyt niveau.

I videoen har jeg forsøgt at gennemgå de vigtigste nye detaljer i Billys Billings nye system – jeg håber det giver dig et indtryk af, hvad det kan gøre for dig.

Et simpelt overblik

overblik

Når du først logger ind i det nye Billys Billing har du en helt ny startside, der giver dig overblik over lige præcis det, der typisk er vigtigst for dig. Nemlig hvordan økonomien ser ud lige nu, status på alle fakturaer og nem mulighed for at oprette nye udgifter/regninger.

Det er esktremt enkelt med den nye startside at skabe sig et overblik over præcist, hvad der kræver min opmærksomhed lige nu. Hvad enten det er ubetalte fakturaer, eller regninger jeg skal huske at få betalt eller oprettet i regnskabet.

Det hele er samtidig lavet i lette lyse og venlige farver og med tilstrækkelig grafik til at det hele er lige til at forstå. Farverne giver et hurtigt overblik, så man ikke skal lede efter hvor de ubetalte fakturaer er at finde.

Opret regninger med din smartphone

En ting, der altid generer mig med regnskabsføring er at jeg smider bilag væk. Jeg er ganske enkelt en klovn til at få gemt alle mine bilag. Med de ny apps til Android og iPhone kan du oprette dine bilag, ganske enkelt ved at scanne dem med din smartphone når du får dem i hånden. Så lægges de ind i Billys Billing og næste gang du logger ind kan du se, hvilke regninger du skal huske at gennemgå detaljerne på. Der mangler stadig lige at Billys laver OCR og forsøger at lægge tal osv. direkte ind fra dine regninger, men mon ikke det kommer i fremtiden 🙂

Banksynkronisering

En anden frustrerende ting ved regnskabsføring er at afstemme med bankkontoen. Det er frustrerende at sidde der med bankudskriftet i hånden og klikke frem og tilbage og lede efter den der lille fejl, der har sneget sig ind. Slut med det! Billys Billing har lavet et system der rent faktisk fungerer, hvor du smertefrit kan afstemme din bankkonto. Du downloader simpelthen dit kontoudskrift i f.eks. CSV format, uploader det til Billys Billing – og så genkender den helt selv alle de posteringer der matcher i dit regnskab. Det betyder at du udelukkende skal forholde dig til dit poster, der IKKE matcher med dit kontoudskrift. Det er ganske enkelt en gigant forbedring og et langt skridt foran mange af konkurrenterne.

Fuldt API og integrationer

Billys Billings nuværende ekstra funktioner som f.eks. fakturadesigner osv. er lige nu ikke klar i det nye system, men Billys lover at det bliver de ganske snart. Derudover så vil alle ekstra funktionerne være en del af systemet og ikke noget du skal købe til. Har du betalt for dit abonnement, ja så får du i fremtiden adgang til det hele.

Derudover har Billys Billing nu åbnet op for et fuldt API med adgang til alle funktioner. Og hvad betyder det så for dig? Ja, det betyder at udviklere og programmører fra nu af kan udvikle programmer og udvidelser til f.eks. webshops, der kan få adgang til alle funktionerne i Billys Billing. Det giver helt nye muligheder for at integrere med andre systemer, som jeg håber vi kommer til at se masser af spændende integrationer på baggrund af.

Konklusionen?

Det nye Billys Billing ser i den grad ud til at bringe Billys Billing tilbage i front blandt de mest moderne og brugervenlige regnskabsprogrammer til iværksættere og mindre og mellemstore virksomheder der er derude. Bevares, der er et par små bugs i systemet endnu, men mon ikke de bliver rettet i løbet af de næste par uger og så snart de ekstra funktioner er helt på plads, så glæder jeg mig til at skifte over til den nye version.

BOGFØRING TIL SELVSTÆNDIGE, DER ER TIL AT FORSTÅ

Simpelt Regnskab er et komplet regnskabsprogram til selvstændige, freelancere og andre små virksomheder.

Gratis support, momsafregning og årsregnskab. Gem bilag i skyen og send elektroniske fakturaer. Fra computer, mobil og tablet.

Bogføring er enkel og ligetil, så du kan koncentrere dig om det, du kan lide. Dit fag.

Prøv 30 dage gratis.