Kørselsregistrerings app, der hjælper med dit kørselsregnskab

kala

Er du ikke tilhænger af at lave kørselsregnskab, så vil du kunne glæde dig over den nye app til kørselsregistrering, som gør det hele meget nemmere. Den nye danske app, Kala, har gjort det nemt at holde regnskab over kørsel i virksomhedsmæssige sammenhænge.

Smart kørselsregistrering gør kørselsregnskab let som en leg

Skal du lave kørselsregnskab, vil det være en stor udfordring, hvis du reelt ikke set ved, hvor mange kilometer du har kørt. I den anledning vil det være en stor fordel, hvis du har benyttet dig af kørselsregistrering, så du ikke behøves gætte dig frem til, hvor meget du rent faktisk har kørt.

Kala er navnet på den nye danske app, der bl.a. kommer med integreret kørselsregistrering. Downloader du denne app, behøves du aldrig mere bekymre dig for at lave kørselsregnskab, da det bliver let som en leg. App’en appellerer til små såvel som store virksomheder, hvor den enkelt medarbejder har mulighed for at registrere kørsel til virksomhedens forskellige opgaver. Som ejer kan man altså følge med i, hvor langt der er blevet kørt til opgaverne. Dermed vil man nemmere kunne danne sig et overblik over kørslen, så det ikke længere er tilfældigheder, der spiller ind.

Kørselsregistrering via app er en moderne løsning, der er blevet indført i rigtigt mange danske- og udenlandske virksomheder. Førhen brugte man køresedler, men det har aldrig været en særlig hensigtsmæssig løsning. Den nye app har derfor været en velset nyhed, som forventes at blive endnu mere populær de kommende år.

Disse fordele er der ved kørselsregistrering

Der er selvfølgelig visse grunde til, at det kan være en god idé at registrere kørsel til virksomhedens opgaver. I forhold til bl.a. fakturering og kørselsfradrag vil det nemlig være meget afgørende, at man har helt styr på virksomhedsrelateret kørsel.

  1. Mere præcis registrering – Selvom man også kan registrere kørsel på gammeldags manér, så får man alligevel et mere præcist resultat, hvis man bruger en app. Bruger man en app, skal man nemlig blot trykke ”start”, når man kører og trykke ”stop”, når man ankommer til den ønskede destination. Takket være GPS kan man altså måle den nøjagtige kørsel – med decimaler naturligvis. Dermed bliver målingen så præcis som mulig, og det kan spare en virksomhed for en masse udfordringer.
  1. Lettere fakturering – Når det er blevet tid til at fakturere kunder, vil det også være en fordel, hvis man har brugt kørselsregistrering. Det er let at udsende fakturaer til kunder, da det foregår mere eller mindre automatisk. Den enkelte kunde vil kun blive faktureret for den reelle kørsel, fordi målingerne er så præcise.
  1. Automatisk udbetaling af det rigtige kørselsfradrag – I forhold til udbetaling af kørselsfradrag til medarbejdere vil det også være fordelagtigt, hvis man har registreret kørsel i virksomheden. Således får medarbejderne altid de rigtige kørselsfradrag – og hverken medarbejder eller virksomhed vil kunne føle sig snydt.

BOGFØRING TIL SELVSTÆNDIGE, DER ER TIL AT FORSTÅ

Simpelt Regnskab er et komplet regnskabsprogram til selvstændige, freelancere og andre små virksomheder.

Gratis support, momsafregning og årsregnskab. Gem bilag i skyen og send elektroniske fakturaer. Fra computer, mobil og tablet.

Bogføring er enkel og ligetil, så du kan koncentrere dig om det, du kan lide. Dit fag.

Prøv 30 dage gratis.