Nemmere og billigere at skifte online regnskabsprogram?

Billigere at skifte online regnskabsprogram?

Nu bliver det måske lidt nemmere og billigere for dig at skifte i mellem de forskellige online regnskabsprogrammer, der efterhånden er at vælge i mellem. I hvert tilfælde for nogle af dem. I torsdags lancerede Dinero og Martin Thorborg nemlig en ny kampagne, hvor de tilbyder alle der skifter til Dinero og kan fremvise en kvittering for at have betalt forud for et andet regnskabsprogram at de får lige så lang tid gratis hos Dinero med pro udgaven. Med andre ord, tilbyder de at du kvit og frit kan konvertere et abonnement hos en udbyder til et abonnement hos Dinero.

De andre følger efter

Martin Thorborgs nye tilbud har kastet en masse kraftige reaktioner af sig – og bølgerne er gået højt i diskussionerne om både Dineros tilbud og Martins måde at lancere det på og den diskussion vil vi ikke gå ind i her. Vi vil blot konstatere at nu følger flere andre efter. Bl.a. har Dynaccount nu lanceret et tilsvarende tilbud. Det er en super god udvikling for brugerne af de her regnskabsprogrammer, for det betyder alt andet end lige at risikoen ved at vælge et regnskabsprogram frem for et andet bliver markant mindre. Vi håber at de andre systemer følger trop og giver samme tilbud.

Konkurrence faciliterer udvikling – og jeg skal love for at der er kommet gang i udviklingen indenfor spændende regnskabsprogrammer til iværksætteren. Der er i de senere år skudt en lang række nye regnskabsprogrammer op og her på siden forsøger vi at holde øje med udviklingen indenfor alle de her programmer – og det er ikke helt nemt lige for tiden. Konkurrencen mellem det nye Dinero, Billys Billing der lige har lanceret et helt nyt program og Dynaccount er blot et eksempel på det. Også udviklingen af det meget udbredte Economic bliver spændende at følge – vil de svare på den kraftige udvikling blandt de andre programmer? Hvad med simpeltregnskab.dk – vil de forsgøe at følge med? Og så er der outsideren Xena, der vælger en helt anden strategi og som også bliver ekstremt interessant at følge.

Vi vil i de kommende måneder kigge nærmere på en hel del af de mange systemer og de mange nyskabelser. Forhåbentlig vil vi også kunne præsentere en række videoer og guides til de forskellige systemer.

BOGFØRING TIL SELVSTÆNDIGE, DER ER TIL AT FORSTÅ

Simpelt Regnskab er et komplet regnskabsprogram til selvstændige, freelancere og andre små virksomheder.

Gratis support, momsafregning og årsregnskab. Gem bilag i skyen og send elektroniske fakturaer. Fra computer, mobil og tablet.

Bogføring er enkel og ligetil, så du kan koncentrere dig om det, du kan lide. Dit fag.

Prøv 30 dage gratis.