Simpelt Regnskab er nu optimeret til tablets og mobil

Regnskabsprogrammet “Simpelt Regnskab” er et af de mest enkle og brugbare regnskabsprogrammer for iværksættere. Simpelt regnskab fungerer især godt for dig, der ikke er ekspert i regnskaber og måske ikke gider bruge timer på at sætte dig ind i og forstå, hvordan et regnskab skal laves. Her kan Simpelt Regnskab klare langt det meste af alt det besværlige for dig uden at du behøver at forstå præcist hvad det handler om.

Programmet har eksisteret siden 2009 og er i løbet af årene blevet jævnligt opdateret. Og med den seneste opdatering er det kun blevet nemmere. Det er nu enkelt at benytte Simpelt Regnskab fra både tablet og mobil, så du kan sidde i ro og mag i sofaen om aftenen og klare de sidste fakturaer eller lige lave momsafregningen klar.

Hævet til privat

Særligt for selvstændige er der ofte stor brug af kontoen “hævet til privat” i et regnskab. Den har nu fået plads som et særligt selvstændigt faneblad i programmet, hvilket understreger at det her regnskabsprogrammet er bygget af og for selvstændige! Også årsafslutningen er forbedret, så man nu har fuld kontrol over hvor meget man hæver som overskud og hvor meget man overfører til næste års regnskab. Noget der ikke bliver mindre relevant, når det med de nye regler er blevet enklere at oprette både et ApS og et “Iværksætterselskab” (IVS), hvor der er krav om opsparing af en del af overskudet.

Så kort sagt er der med den seneste opdatering sket en række væsentlige forbedringer af en allerede velfungerende platform. Jeg har store forventninger til, hvad Simpelt Regnskab kan byde på i det nye år og ser frem til at følge deres system.

BOGFØRING TIL SELVSTÆNDIGE, DER ER TIL AT FORSTÅ

Simpelt Regnskab er et komplet regnskabsprogram til selvstændige, freelancere og andre små virksomheder.

Gratis support, momsafregning og årsregnskab. Gem bilag i skyen og send elektroniske fakturaer. Fra computer, mobil og tablet.

Bogføring er enkel og ligetil, så du kan koncentrere dig om det, du kan lide. Dit fag.

Prøv 30 dage gratis.