Web-regnskab.dk – billigt godt regnskabsprogram

webregnskab-logoNår du gerne vil have mulighed for at lave det meste af dit regnskab online, er der flere forskellige programmer at vælge imellem, og et af dem er web-regnskab.dk – der er et effektivt og let regnskabsprogram at bruge. Kigger du videre på priserne, vil du også se, at der er mange penge at spare i forhold til mange andre online regnskabsprogrammer.
Der er ingen tvivl om at det letter meget i hverdagen, når du har mulighed for at gøre det hele online, og ikke skal sidde og skrive den ene efter den anden faktura i hånden. Når du har det hele online, er der også mindre risiko for fejl, hvilket blot er endnu en fordel ved at vælge web-regnskab.dk.

Hvem kan bruge Web-regnskab.dk

Der er ingen tvivl om at regnskabet er lavet til mindre og mellemstore virksomheder og foreninger, og derfor fungerer det heller ikke hvis du som virksomhed hedder Coca-cola, Nestlé eller McDonalds. Det egner sig helt klart bedst til den mindre eller mellemstore virksomhed, der gerne vil have et let og brugervenligt regnskabsprogram.

Når det er online betyder det også, at du har mulighed for at tilgå det alle steder, hvor du har mulighed for at komme på nettet. Det giver dig mulighed for at lave en faktura ude ved samarbejdspartneren eller kunden, og I kan med det samme komme videre med processen, så opgaven kan blive lavet.

Udnyt de mange muligheder med web-regnskab.dk – du starter lige her.

Med de mange funktioner, hvor blandt andet kontoplanen giver dig mulighed for at oprette de forskellige konto du har behov for, samt adgangen til de forskellige typer af momskonti, vil det være muligt at bruge for alle virksomheder, uanset om virksomhedstypen er personligt ejede virksomheder, ApS eller A/S.

Er du håndværker, og vil du gerne have mulighed for at lave en faktura med det samme, hvor du kan sende den som mail til kunden, er der også mulighed for det. Det kan være via computeren eller din smartphone, at dette er muligt. Det letter mange processor for dig, og du skal ikke sidde til sent ud på natten og oprette fakturaer til dine forskellige kunder.

Prisen er attraktiv med Web-regnskab.dk

Når du vælger at bruge web-regnskab.dk er det ikke kun let at bruge, der er også mulighed for at spare penge i forhold til mange andre online regnskabsprogrammer. Det gør det blot endnu mere aktuelt at vælge et online regnskabsprogram som web-regnskab er – for du har altid mulighed for at tilgå det, uanset om du er hjemme, ude ved kunden, eller kun har din smartphone ved dig.

Det giver dig mulighed for altid at have overblikket regnskabsmæssigt, du kan hurtigt finde ud af hvad lignende opgaver har kostet at lave, og derfor kan du også hurtig komme med en pris til kunder du møder første gang. Derfor er det ikke længere kun et godt online regnskabsprogram.

BOGFØRING TIL SELVSTÆNDIGE, DER ER TIL AT FORSTÅ

Simpelt Regnskab er et komplet regnskabsprogram til selvstændige, freelancere og andre små virksomheder.

Gratis support, momsafregning og årsregnskab. Gem bilag i skyen og send elektroniske fakturaer. Fra computer, mobil og tablet.

Bogføring er enkel og ligetil, så du kan koncentrere dig om det, du kan lide. Dit fag.

Prøv 30 dage gratis.