Dynaccount – et spændende nyt regnskabsprogram

Dynaccount blev lanceret i 2012 som et modstykke til de mange gamle økonomisystemer, der ikke har udviklet sig i rigtigt mange år. Det store selling point var det papirløse regnskab, som nu er ved at udvikle sig til en standard i online regnskabsprogrammer.

Dynaccount er derudover et fuldt funktionelt regnskabsprogram med alle de funktioner man forventer sig af et moderne regnskabsprogram. Nem momsafregning, afstemning med bankkontoen, adgang for revisorer, håndtering af flere valuater osv. Se alle de mange features i vores sammenligning af regnskabsprogrammer.

Prøv Dynaccount her!

Brugervenligt, men stadig fuldt funktionelt

Dynaccount har valgt at fokusere på funktionaliteten – men at lave den brugervenligt. Fokus er på at systemet skal kunne alt det du forventer af det og gøre det på en brugervenlig måde. Der gåes ikke på kompromis med funktionaliteten og at fjerne funktionalitet for at gøre det mere brugervenligt kommer ikke på tale. Funktionalitet og brugervenlighed spiller sammen i Dynaccount.

Hele 2 måneders prøveperiode

Dynaccount tilbyder som et af de få systemer en meget lang prøveperiode. Som standard har du hele 2 måneder til gratis at prøve systemet af. Det står i modsætning til de andre systemer som tilbyder mellem 14 dage og en måned.

Vinder iværksætter pris i 2013

Dyaccount vandt iværksætterprisen Nordjylland i 2013 for deres innovative produkt. Blandt andet for deres tilgang til at lave et brugervenligt system uden at miste funktionalitet og fleksibilitet.

Dynaccount er i meget aktiv udvikling og det bliver rigtigt spændende at følge systemet de næste par år, hvor det skal stå konkurrencen mod både de etablerede “gamle” systemer og så de nye spillere på markedet.

www.regnskabsguiden.dk 2015