e-conomic online regnskabsprogram

Fordele ved e-conomic
Er du også træt af regnskabsbøger, bunker af bilag, udprint, spild af papir og besværlige korrespondancer med din revisor? Kunne du tænke dig en måde, hvorved det kunne være let, hurtigt og overskueligt at lave regnskab, en måde der samtidig er billig og let tilgængelig? Så er e-conomic et godt valg for dig. Alt hvad du behøver er adgang til internettet, så har du dit online økonomiprogram.

Et online regnskabsprogram
Der er mange fordele ved e-conomic!
For det første ligger programmet på internettet, hvor det er tilgængeligt for alle. Du finder det på www.e-conomic.dk, her kan du bestille e-conomic med det samme, eller vælge en prøveperiode, for at se om programmet er noget for dig og din virksomhed.

En anden af de mange fordele ved e-conomic er, at programmet ligger på nettet. Du har derfor altid adgang til dine regnskaber, og har mulighed for at arbejde alle steder, blot der er adgang til internettet. Slut med at sidde derhjemme og komme i tanke om at du lige glemte dette og hint på kontoret, og agre dig over at du ikke kan ordne det derhjemme. Med e-conomic har du adgang til dine regnskabsbøger over alt, på ferien, derhjemme, på jobbet, hos vennerne, i bussen, ja over alt hvor der er internet.

Let tilgængeligt, også for din revisor og bogholder
Endvidere er det således, at din eksterne revisor eller bogholder også kan få adgang til dit online økonomiprogram. Herved får i mere ud af de mange fordele ved e-conomic. Du kan nemt og ubesværet arbejde med din revisor over nettet. Slut med lange møder og besværlige telefonopkald. Din revisor og dig klarer arbejdet og kontakten over nettet.

Der er altså mange fordele ved e-conomic. Det skal også nævnes at du både opretter, bogfører og sender fakturaer i samme arbejdsgang, og at din bogfører får gratis adgang til programmet. I kan altså sammen udnytte de mange fordele ved e-conomic.

e-conomic
Til dags dato, er der mere end 167.000 virksomheder der benytter sig af programmet og de mange fordele ved e-conomic. Derudover er der ca. 5.200 revisorer og bogholdere, der ligeledes benytter sig af systemet. Disse høje tal er din sikkerhed for, at programmet er det rette valg. Det er ikke uden grund, at så mange virksomheder og revisorer har valgt e-conomic og dets mange fordele, til at ordne økonomien og regnskabet med.

Som en ekstra bonus tilbyder e-conomic dig en gratis og uforpligtende prøvetid på 14 dage. Her har du mulighed for at sætte dig ind i programmet og afprøve det, for at se om det lever op til dine krav. Vi er sikre på at du vil synes om de mange fordele ved e-conomic!

Tilmeld dig e-conomic her – eller prøv dem gratis 14 dage.