OFINDA – mere end et simpelt online regnskabsprogram!

OFINDA er meget mere end et regnskabsprogram. OFINDA hjælper dig med at gøre bogholderiet nemt og hurtigt med de indbyggede værktøjer, som effektivt minimerer dit tidsforbrug på meningsløs indtastning.

OFINDA hjælper dig med at få styr på din fakturering. Du kan følge enhver transaktion og få et godt overblik over indbetalingerne af dine fakturaer. OFINDA hjælper dig også med at holde styr på dine udgifter.

OFINDA er nemt at bruge, uanset om du er erfaren bogholder, eller om det er første gang du skal arbejde med regnskab. Hvis der er behov, kan du invitere din revisor/bogholder eller andre, ved at give dem tilgang til dit OFINDA regnskab, så de kan hjælpe dig – det koster ikke ekstra.

OFINDA har en enkel og intuitiv brugerflade, hvor alle skærmbilleder er ens opbygget.

OFINDA tilbyder stor fleksibilitet:

  • Alle skærmvisninger kan tilpasses og eksporteres til Excel.
  • E-mail med ét klik – send faktura til dine kunder med egen tilpasset skabelon og naturligvis med eget logo. E-mailen sendes til kunderne med det samme og indeholder din e-mail tekst, som kommer fra en skabelon og fakturaen i pdf.
  • Sikkerheden er i top, men du kan altid tage en sikkerhedskopi af regnskabet og indlæse det igen, hvis behovet opstår. Du bestemmer selv over dine data.
  • Unikke tilpasningsmuligheder til netop dit forretningsbehov. Du kan selv tilføje og fjerne felter i skærmbillederne, og du kan oprette dine egne selvdefinerede felter i de forskellige kartoteker. Felterne kan også påføres udskrifterne via den indbyggede rapportdesigner.

OFINDA har som standard, alt hvad der behøves for at køre et professionelt bogholderi.

OFINDA – ikke bare et online regnskabsprogram

Prøv OFINDA Gratis i 14 dage!